Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, tatsızlık olacağına işaret eder.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada bekarken hamile kalmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bekarken hamile olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments