Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızını hamile görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kolay yollardan kazanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek yanlışlara düşeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments