Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarken hamile kalmak

Rüyada bekarken hamile kalmak

Rüyada bekarken hamile kalmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bekarken hamile kalmak gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada bekar hamile kalmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kalmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada bekar kaldığını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek ticaret ehli kişi olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments