Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarken hamile olmak

Rüyada bekarken hamile olmak

Rüyada bekarken hamile olmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hoşgörülü biri olunacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada bekarken hamile olmak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Rüyada bekar kardeşini hamile görmek sevdiği birini kırmaya, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada bekarın kendini hamile görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sahip olduğu nimetin artacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bekarken hamile kalmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments