Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızı hamile olarak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek hastalıklarının azalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına tabir olunur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, istediği evde oturacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızın hamile olmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada bekar kızın hamile görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, başarının adım adım yaklaşacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bereketin ve karın artacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments