Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kendini hamile görmek

Rüyada bekar kendini hamile görmek

Rüyada bekar kendini hamile görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kendini hamile gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada bekarı hamile görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek rahatsızlık vereceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kardeşini hamile görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bekar hamile olmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, endişeli durumların son bulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada bekar kızını hamile görmek terfi alamayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments