Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedenini görmek

Rüyada bedenini görmek

Rüyada bedenini görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet eder.

Rüyada bedenini gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bedeninde yara görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bedeninde yılan görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada erkek bedeni görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Rüyada birinin bedenine girmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments