Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeninde yılan görmek

Rüyada bedeninde yılan görmek

Rüyada bedeninde yılan görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hasret içinde kalacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedeninde yılan gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada bedeninde yılan görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bedeninde karınca görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bedeninde yara görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bedeninde olmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments