Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kısmetlerin artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine işarettir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi bedenini görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bedeninde olmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bedeninde karınca görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada bedeninde kıl görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments