Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeni olmayan bebek görmek

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, eksiklerinin farkına varacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bedeni olmayan bebek gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bedeni görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bedeninden ruhunun çıktığını görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, acılarını dindireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bedeninde olmak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada bedeninde yılan görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi tabir olunur.

Rüyada bedeninde yara görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin bedenini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments