Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bedeninin kurtlandığını gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek muradın gerçekleşeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin bedenini görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedeninde kıl görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşama hevesinden olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulur.

Rüyada bedenini görmek zor bir döneme gireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bedenine girmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments