Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bedenine girmek

Rüyada birinin bedenine girmek

Rüyada birinin bedenine girmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birinin bedenine girmek gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada birinin bedenine girmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bedenine girmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bedeni görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada bedenini görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bedeninde karınca görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, çok hayır duası alacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek çok hayırlı günler görüleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments