Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeninde yara görmek

Rüyada bedeninde yara görmek

Rüyada bedeninde yara görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kazancın yetmez olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada bedeninde yara gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada bedeninde yara görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, bekarsa evleneceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bedenine girmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin bedenini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek doğru bir karar verileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada bedeninden ruhunun çıktığını görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, eline para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedeninde karınca görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kendi bedenini görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments