Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalettir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bedenini görmek neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin bedenini görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bedeninde yılan görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına alamet eder.

Rüyada birinin bedenine girmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Rüyada bedeninde karınca görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bedeninin kurtlandığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments