Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeninden kan aktığını görmek

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok farklı bir kişi olacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Rüyada bedeninden kan aktığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek nimetin ve kazancın artacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin bedenine girmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bedenine girmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada başkasının bedeninde olmak anne babayla ters düşüleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedenini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bedeninde yara görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments