Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bedeninde olmak

Rüyada başkasının bedeninde olmak

Rüyada başkasının bedeninde olmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, huzurun bozulacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kazançların artacağına, güç alacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bedeninde olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, büyük bir sorun oluşacağına işarettir.

Rüyada erkek bedeni görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü bedeni görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hevesinin kursağında kalacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek suç işleyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine inanılır.

Rüyada bedeninde yara görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bedeninde yılan görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sağlığın da bozulacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments