Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bedenine girmek

Rüyada başkasının bedenine girmek

Rüyada başkasının bedenine girmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, önündeki engelleri aşamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bedenine girmek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Rüyada birinin bedenine girmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, stres içinde günler geçireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasının bedenine girmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada erkek bedeni görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine inanılır.

Rüyada bedenin çürüdüğünü görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret eder.

Rüyada bedeninde yara görmek hayırlı günler yaşayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada bedeninde karınca görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments