Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedeninde karınca görmek

Rüyada bedeninde karınca görmek

Rüyada bedeninde karınca görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bedeninde karınca gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bedeninde karınca görmek kazançlı bir işe girileceğine, kimseden korkmayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bedenine girmek hasta ise iyileşeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Rüyada bedeninin çürüdüğünü görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedeninde yara görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedeninde kıl görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bedeninde olmak kendi işinin patronu olunacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments