Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzını silmek

Rüyada ağzını silmek

Rüyada ağzını silmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzını silmek gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek şansının bir ömür yaver gideceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzını silmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli halı silmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kapı silmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü silmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli duvarı silmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada buzdolabi silmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada birinin terini silmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments