Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin terini silmek

Rüyada birinin terini silmek

Rüyada birinin terini silmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin terini silmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada başkasının terini silmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölünün terini silmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada terini silmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin terini silmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, dertlerin başlayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ter silmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin terini silmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

Rüyada birinin terini silmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada ter koklamak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bedeninin de iyileşeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments