Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli halı silmek

Rüyada kirli halı silmek

Rüyada kirli halı silmek bol rızık elde edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kişinin fena halde yanılacağına tabir olunur.

Rüyada kirli halı silmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Rüyada kirli halı silmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Rüyada halı sildiğini görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil halı silmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz halı silmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yeni bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada halıyı silmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada köpüklü halı silmek galibiyet kazanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı halı silmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halıları silmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, alkış alacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments