Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekle merdiven çıkmak

Rüyada bebekle merdiven çıkmak

Rüyada bebekle merdiven çıkmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, dua alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yokluk içine düşeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada bebekle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada bebekle merdiven çıkmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla merdiven çıkmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven çıkmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine yorulmaktadır.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments