Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yorganı dikmek

Rüyada bebek yorganı dikmek

Rüyada bebek yorganı dikmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, şansızlığın kırılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bebek yorganı dikmek gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Rüyada bebek yorganı dikmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganı dikmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi yorgan dikmek şen kahkahalar atacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan dikmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan ağzı dikmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü dikmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments