Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yüzü dikmek

Rüyada yorgan yüzü dikmek

Rüyada yorgan yüzü dikmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yorgan yüzü dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Rüyada yorgan yüzü dikmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi yorgan dikmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, duygularının ön plana çıkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek yorganı dikmek zenginliğe kavuşacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek kazancının günden güne arttıracağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada yorgan ağzı dikmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yorgan dikmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yorgan dikmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments