Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği birini kırmaya, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirebilir veya daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hamile görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalettir.

Rüyada yeğenini hasta görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yeğeni görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yeğenini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada abla ve yeğen görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kendi yeğenini görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments