Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeniyle evlenmek

Rüyada yeğeniyle evlenmek

Rüyada yeğeniyle evlenmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yeğeniyle evlenmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek hile ile mal elde etmeye, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğeniyle evlenmek rızkın da ömür boyu süreceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işlerinin günden güne bozulacağına delalet eder.

Rüyada yeğenle evlenmek rahat bir hayat sağlayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çocuk sahibi olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada abla ve yeğen görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada yeğenle öpüşmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments