Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bebek beşiği görmek

Rüyada mavi bebek beşiği görmek

Rüyada mavi bebek beşiği görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, elinin bollaşacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ticaret hayatına atılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bebek beşiği gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kasasının daha çok para dolacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada mavi beşik görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk beşik görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada beşik içinde bebek görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, hayır vereceğine alamet eder.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına tabir olunur.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments