Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek beşiği görmek

Rüyada bebek beşiği görmek

Rüyada bebek beşiği görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada bebek beşiği gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Rüyada beşikte bebek emzirmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek istediği gibi yaşayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Rüyada beşik içinde bebek görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ve beşik görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments