Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kolonyası görmek

Rüyada bebek kolonyası görmek

Rüyada bebek kolonyası görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kolonyası gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Rüyada bebek kolonyası görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tütün kolonyası görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon kolonyası içmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret eder.

Rüyada birinden kolonya almak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolonya görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada limon kolonyası görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kolonya almak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments