Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kafasını kesmek

Rüyada bebek kafasını kesmek

Rüyada bebek kafasını kesmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bebek kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada bebek kafası kesmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, keyfinin kaçacağına, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bebek kafasını kesmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığın kafasını kesmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölü kafası kesmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments