Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın kafasını kesmek

Rüyada balığın kafasını kesmek

Rüyada balığın kafasını kesmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, borçlarının çoğalacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada balık kafası kesmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada balığın kafasını kesmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık kafasını kesmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek zorluk ve zahmete düşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, onları okula göndereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının kafasını kesmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eşek kafası kesmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koyun kafası kesmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafa kesmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments