Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kafasını kesmek

Rüyada köpeğin kafasını kesmek

Rüyada köpeğin kafasını kesmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, bunalıma düşeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek kafası kesmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek kafasını kesmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerin açılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalettir.

Rüyada inek kafası kesmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kafasını kesmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kafasını kesmek kişinin yüzünün güleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada birinin kafasını kesmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, huzurlu, mutlu olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments