Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğinin kafasını kesmek

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek kafası kesmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, rahatın kaçacağına işarettir.

Rüyada bebek kafasını kesmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret eder.

Rüyada kılıçla kafa kesmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla kafa kesmek kaderinin yüzüne güleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, zarara gireceğine yorulur.

Rüyada kendi kafasını kesmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek kafası kesmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments