Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek istememek

Rüyada bebek istememek

Rüyada bebek istememek borç yüzünden uykuların kaçacağına, işlerinin yolunda gideceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, düşünmeden hareket edeceğine, yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek istememek gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Rüyada bebek istememek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada istemeye gelmesini görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalettir.

Rüyada nişanlanmak istememek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, nasibin bollaşacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Rüyada görücüyü istememek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerdeki verimin artacağına, ünleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada istemeden sözlenmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çok hayırlı günler görüleceğine, yaşamına bakacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments