Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmak istememek

Rüyada nişanlanmak istememek

Rüyada nişanlanmak istememek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Rüyada nişanlanmak istememek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemeden nişanlanmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işarettir.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak işinde itibar edineceğine, cebinin para göreceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, fedakârlıklar yapacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Rüyada nişanlanmak istememek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, daha fazla para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmeyi istememek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemediği evlilik yapmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zenginliği bulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments