Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek idrarı görmek

Rüyada bebek idrarı görmek

Rüyada bebek idrarı görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek idrarı gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına alamet eder.

Rüyada bebek idrarı görmek dualarının kabul olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada idrarını yapan bebek görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Rüyada bardak içinde idrar görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar kesesi görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, nefsine uyacağına yorulur.

Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret eder.

Rüyada büyük idrar görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments