Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar kesesi görmek

Rüyada idrar kesesi görmek

Rüyada idrar kesesi görmek işlerin yeni kapılar açacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar kesesi gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada idrar kesesi görmek rahat edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işarettir.

Rüyada saçını kesen birini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, büyük bir mala sahip olacağına, oldukça büyük başarılara tabir olunur.

Rüyada banyo kese görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Rüyada altın dolu kese görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayatın pahalılaşmasına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına kesesi görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulur.

Rüyada hamilelik kesesi görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalet eder.

Rüyada altın kese görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç keseni görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments