Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek

Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek

Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, başarıyla geleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını idrar yaptığını gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun idrarını görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada kedi idrarı görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zor günlerden geçeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işarettir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarından kan gelmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, huzurunun yerinde olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının idrar görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments