Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek battaniye almak

Rüyada bebek battaniye almak

Rüyada bebek battaniye almak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, canlanacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek battaniye almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, daha sık bir araya geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işarettir.

Rüyada bebek battaniyesi örmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, afiyette olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına rivayet eder.

Rüyada bebek battaniye almak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aklına giren şeytana uyacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments