Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bakmak sevmek

Rüyada bebek bakmak sevmek

Rüyada bebek bakmak sevmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, geçecek güzel bir ömre delalettir.

Rüyada bebek bakmak sevmek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada bebek bakmak sevmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle ev bakmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine bakmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine camdan bakmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments