Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine bakmak

Rüyada sevdiğine bakmak

Rüyada sevdiğine bakmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine bakmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine camdan bakmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, karasızlık yaşayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak kendi işinin başına geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek bakmak sevmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak bol dua edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments