Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle ev bakmak

Rüyada sevdiğinle ev bakmak

Rüyada sevdiğinle ev bakmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ev bakmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada sevdiğinle ev bakmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, feraha ermeye rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak insanları kandıracağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek bakmak sevmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine camdan bakmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine bakmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak satışların düşeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments