Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, moral bulacağına, kucaklaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak sırtının yere gelmeyeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birine uzaktan bakmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada eve uzaktan bakmak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan denize bakmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan birine bakmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret eder.

Rüyada uzaktan eve bakmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye uzaktan bakmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments