Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek korumak

Rüyada bebek korumak

Rüyada bebek korumak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada bebek korumak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada bir bebeği korumak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebekleri korumak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bebeği korumak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bebeğini korumak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek korumak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada iffetini korumak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini korumak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments