Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, çözüm yolları bulamayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin tekmelediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, maddi olanaklarının artacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret eder.

Rüyada fare tekmelemek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tekmelemek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Rüyada tekmelediğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada domuz tekmelemek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı tekmelemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Rüyada köpeği tekmelemek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada birini tekmelemek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kolaylık sağlayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments