Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nesneleri hareket ettirmek

Rüyada nesneleri hareket ettirmek

Rüyada nesneleri hareket ettirmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulur.

Rüyada nesneleri hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Rüyada nesneleri hareket ettirmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, stresini atacağına yorulur.

Rüyada hareket eden nesneler görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan nesneler görmek yeni kapılar açılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Rüyada nesneleri uçurmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hareket ettirmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek güzel fırsatların elde edileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments