Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine idrar yapıldığını görmek

Rüyada üzerine idrar yapıldığını görmek

Rüyada üzerine idrar yapıldığını görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret eder.

Rüyada üzerine idrar yapıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Rüyada üzerine idrar yapıldığını görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yapılmış idrar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarını tutamamak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun idrarını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada idrardan kan gelmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yerde idrar görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar yaptırmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments