Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar etmek

Rüyada idrar etmek

Rüyada idrar etmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, darlık içine düşeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada idrar etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, adının yayılacağına delalet eder.

Rüyada idrarını siyah görmek bekar ise evleneceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu renkli idrar görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yapmak az maliyetle ticarete atılacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Rüyada suya idrar yapmak kararlarına saygı duyulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah idrar görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarını içmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada evde idrar görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments