Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar ettiğini görmek

Rüyada idrar ettiğini görmek

Rüyada idrar ettiğini görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar ettiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Rüyada idrar ettiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada büyük idrar görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırmak maddi konularda kayıplar olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol idrar yapmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada idrarını kırmızı görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada idrar kesesi görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar sesi duymak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunlarının son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments