Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kordonuyla görmek

Rüyada bebeği kordonuyla görmek

Rüyada bebeği kordonuyla görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ticaretinin hızlanacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği kordonuyla gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada bebek kordonu kesmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek kötüyse düzeleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada bebek kordonunu kesmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada kordonlu bebek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments